27. elo, 2014

Reissu Neuvostoliittoon on lopuillaan ja eräs parisuhde aluillaan. Kotimatka ei kuitenkaan suju aivan mutkitta, sillä yksi konjakin­huuruinen matkalainen katoaa ja Niklas päättää tehdä oman siirtonsa Jaanan suhteen. Entä mitä löytyy salalokerosta?

Lue kahdeksas osa tästä linkistä: Osa 8/8

18. elo, 2014

Jaanan kuuma kylpyhetki Simon kanssa päättyy surkeasti. Seksikäs työkaveri Malla järjestää lisää ikäviä tempauksia Leningradin yössä.

Lue seitsemäs osa tästä linkistä: Osa 7/8

18. elo, 2014

Jaana lähtee työkavereidensa kanssa kaupungille ja törmää tietenkin valtakunnan komeimpaan miliisiin Juriin. Ilmassa on kutkuttelevaa värinää, mutta samaa on aistittavissa myös kahteen muuhunkin suuntaan. Vaan kenen kanssa Jaana lopulta päätyy vaahtokylpyyn?

Lue kuudes osa tästä linkistä: Osa 6/8

18. elo, 2014

Tuskin Jaana, Malla ja Pirjo selviävät Lada-seikkailustaan, kun ilta huipentuu miliisien ratsiaan, komean Jurin silmäyksiin ja aseiden paukutteluun. Simosta, Suhosesta ja Niklaksesta paljastuu Jaanalle aivan uusia puolia.

Lue viides osa tästä linkistä: Osa 5/8

18. elo, 2014

Vodkanjuontikilpailun voittanut Jaana kärsii mittelön seurauksista, mutta lähtee urheasti johdattamaan seuruettaan Leningradin-­kiertoajelulle. Hän onnistuu välttämään tylsät kirkkovisiitit, mutta saa illaksi vauhtia enemmän kuin tarpeeksi. Pimeään taksiin astuminen taisi sittenkin olla virhe.

Lue neljäs osa tästä linkistä: Osa 4/8